Dora Art Mobel

TAMPLARIE LA COMANDA IN TOATA TARA LA PRETURI DE CRIZA !!!
Restaurari tamplarie lemn cu pastrarea arhitecturii cladirii si aspectului initial
MOBILIER DIN PAL LA COMANDA LA CELE MAI MICI PRETURI

O grosime a lemnului de numai 3 cm are o valoare de izolatoare termica echivalenta cu un zid de beton de 45 cm grosime ?

Lemnul este o materie organica ce provine din plante cu fibre lemnoase, fiind compus in cea mai mare parte din celuloza si lignina (liant) ?

Lemnul stratificat nu este produs din deseuri, ci din lemn masiv ?

Lemnul stratificat este o varianta imbunatatita a lemnului clasic (masiv) ?

Scopul stratificarii lemnului masiv este de a elimina tensiunile interne din cadrul fiecarei fibre lemnoase, tensiuni care duc la torsionari, incovoieri si chiar modificari ale cotelor initiale a tamplariei ?

Lemnul stratificat este singurul material 100% ecologic folosit pe plan mondial la fabricarea usilor si ferestrelor ?

Lemnul stratificat folosit la fabricarea de usi si ferestre este cel mai bun, cel mai rezistent, cel mai ecologic, cel mai nobil, cel mai cald, atat ca aspect, cat si ca protectie termica a constructiilor ?

In cazul unui incendiu de proportii, ferestrele si usile din lemn stratificat sunt singurele care se mai pot deschide (chiar daca ard cu flacara deschisa) facand posibila salvarea de vieti omenesti fara riscuri ?

O grinda de 3m ce poate suporta 20t, in beton armat ea trebuie sa fie de 300 kg, in otel 80 kg, iar in lemn doar 60 kg ,un panou de lemn de 3 cm izoleaza la fel ca unul in beton de 45 cm ?

Scandinavii si Canadienii care au un climat de 2 ori mai friguros decat noi, consuma de 2 ori mai putina energie, gratie caselor din lemn ?
In caz de incendiu, lemnul este singurul material care conserva proprietatile mecanice, in zonele seismice fiind recomandate doar casele de lemn ?

In caz de incendiu lemnul transmite de 10 ori mai putin caldura decat betonul, de 250 de ori mai putin decat otelul, nu explodeaza ci arde si se consuma lent ?

 

  Ştiri  
  Peste 10 ani de experienţă în amenajări speciale şi mobilier personalizat .  
 

Oferta noastra de mobila la comanda pentru locuinte se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta, si se refera la toate genurile de incapere :hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere de tineret, livinguri, bai, terase interioare, si nu numai : cuiere, dressinguri, dulapuri,comode simple sau tv, suporturi, stative, paturi, patuturi copii, etc.

 
  Votare  
 
Reducere de 20 % la manopera