Dora Art Mobel

TAMPLARIE LA COMANDA IN TOATA TARA LA PRETURI DE CRIZA !!!
Restaurari tamplarie lemn cu pastrarea arhitecturii cladirii si aspectului initial
MOBILIER DIN PAL LA COMANDA LA CELE MAI MICI PRETURI

. Dora Art Mobel

Rolete din lemn

Roletele (Rulouri) exterioare se incadreaza in categoria  sistemelor de protectie pentru exterior. Covorul de lamele se executa din  lemn de tei de cea mai buna calitate, care se imbina intre ele (nut si  feder), in asa fel incat ofera o inchidere completa.
Prin natura constructiva, roletele de lemn asigura o foarte  buna protectie antiefractie, pe langa protectia termica / solara mult  superioara oricarui alt tip de produs cu destinatie similara.
In general se  vopsesc pe culoare ocru,  care le face usor de intretinut in timp.
Se pot vopsi pe orice  culoare sau chiar se pot baitui / lacui, oferind o nota speciala de  rustic traditional.
Ca modalitate de instalare / montaj,  exista doua variante:

- Rolete cu cutie aplicata (pentru ferestre  deja construite);
- Rolete cu cutie suprapusa (pentru  constructii in curs);  in acest caz,  trebuie luate in calcul detaliile de executie ale golurilor de fereastra, pentru  a da posibilitatea instalarii ulterioare ale roletelor

Din punct de vedere al actionarii, aceasta se  poate face:

- Manual, cu  chinga;
- Electric,  cu motor, la care se poate adapta inclusiv un receptor cu telecomanda (sistemul  este valabil in varianta de montaj suprapus).

Roletele exterioare din lemn au o foarte buna rezistenta in timp (30 ani si  chiar mai mult, in cazul in care se asigura o intretinere periodica, la 3 – 5  ani).

 

Obloane din lemn

Obloanele din lemn in stil italian disponibile in 2 modele:

Modelul fix este modelul nostru de baza, un model elegant si de calitate, mai ieftin, cu mai putine optiuni si accesorii.

Modelul mobil echipat cu mecanisme incorporate in profilul montantilor, care permit reglarea fluxului de lumina si aer. Inchiderea totala a lamelelor ofera o protectie totala de lumina soarelui in timpul zilei.

Avantaje:

- dau posibilitatea de a avea o lumina scazuta si liniste în momentele de odihna si relaxare;

- ofera o foarte buna protectie împotriva infiltrarii apei în timpul ploilor, precum si a vântului puternic din timpul vijeliilor;

- ofera intimitate împotriva privirilor indiscrete;

- ofera un design deosebit cladirii;

- în perioda calda prin deschiderea geamului si inchiderea oblonului vom avea aer curat in casa, dar nu si caldura data de razele soarelui care vor fi blocate de obloane;

- dau o siguranta în plus casei prin faptul ca posibilii infractori au o noua dificultate pentru a patrunde într-o locuinta dotata cu obloane

.

Comenzi la telefon nr.:

     0774536285

Email :

casearad@yahoo.com

doramobel@yahoo.ro

 

  Ştiri  
  Peste 10 ani de experienţă în amenajări speciale şi mobilier personalizat .  
 

Oferta noastra de mobila la comanda pentru locuinte se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta, si se refera la toate genurile de incapere :hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere de tineret, livinguri, bai, terase interioare, si nu numai : cuiere, dressinguri, dulapuri,comode simple sau tv, suporturi, stative, paturi, patuturi copii, etc.

 
  Votare  
 
Reducere de 20 % la manopera