Dora Art Mobel

TAMPLARIE LA COMANDA IN TOATA TARA LA PRETURI DE CRIZA !!!
Restaurari tamplarie lemn cu pastrarea arhitecturii cladirii si aspectului initial
MOBILIER DIN PAL LA COMANDA LA CELE MAI MICI PRETURI

. Dora Art Mobel

Dora Art Mobel va ofera prin intermediul echipei sale cu o vasta experienta in producerea si montarea scarilor din lemn:

-CONSULTANTA DE SPECIALITATE;

-PROIECTARE;

-MASURATORI DE PRECIZIE;

-TRANSPORT

-MONTAJUL SCARILOR;

 

STRUCTURA
Treptele se fac din lemn masiv stratificat (pentru a preveni “lucrarea” lemnului in timp). Stalpii si balustri de asemenea se fac din masiv, iar ulterior sunt prelucrati in functie de modelul solicitat de client.

Modelul scarilor este foarte diversificat, conform fiecarei solicitari. Se pot executa atat scari care placheaza o scara deja existenta din beton sau din metal cat si scari cu sustinere proprie, cu structura de rezistenta din acelasi material lemnos.

Finisarea scarilor interioare se face in fabrica, folosindu-se grunduri si lacuri speciale.
Asadar o scara interioara completa poate contine trepte, contratrepte, plinta perete, balustri drepti sau strunjiti, stalpi principali, mana curenta (balustrada).

Lemnul se poate reconditiona cu usurinta, in felul acesta va veti putea bucura de confortul unei scari din lemn timp indelungat.

Pentru executia scarilor folosim esente de stejar, fag, cires, nuc, molid sau orice alta esenta ceruta..

Va putem oferi o gama diversificata de scari din lemn in functie de gusturile si cerintelele dvs., precum si elemente pentru scari din lemn (trepte din lemn, contratrepte din lemn, plinta din lemn, balustri de capat din lemn, balustri intermediari din lemn, mana curenta din lemn).

Scarile de lemn reprezinta tipul constructiv agreat cu precadere de cei mai multi dintre noi, in interiorul cladirilor de locuit si nu numai, datorita multiplelor avantaje pe care le reprezinta: sunt usoare, calde, estetice.

Comenzi la telefon nr.:

     0774536285

Email :

casearad@yahoo.com

doramobel@yahoo.ro

 

 

  Ştiri  
  Peste 10 ani de experienţă în amenajări speciale şi mobilier personalizat .  
 

Oferta noastra de mobila la comanda pentru locuinte se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta, si se refera la toate genurile de incapere :hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere de tineret, livinguri, bai, terase interioare, si nu numai : cuiere, dressinguri, dulapuri,comode simple sau tv, suporturi, stative, paturi, patuturi copii, etc.

 
  Votare  
 
Reducere de 20 % la manopera