Dora Art Mobel

TAMPLARIE LA COMANDA IN TOATA TARA LA PRETURI DE CRIZA !!!
Restaurari tamplarie lemn cu pastrarea arhitecturii cladirii si aspectului initial
MOBILIER DIN PAL LA COMANDA LA CELE MAI MICI PRETURI

. Dora Art Mobel

Preturi de la 100 euro / usa completa

Uşi de interior

Uşi de interior din lemn stratificat - sunt executate în totalitate din lemn masiv de tei, pin, stejar, cires, nuc, brad, etc. fără a avea în componenţa alte materiale compozite precum MDF, PAF, PAL etc. Foaia de uşă are grosime de 40mm şi este formată dintr-un cadru de rezistentă compus din lonjeroane (verticale) şi curmezişe (orizontale) în interiorul cărora se înglobează tăblii (în cazul uşilor pline) cu grosime de 25mm sau grile (în cazul uşilor cu decupaj de geam )
Lonjeroanele sunt stratificate pentru a conferii uşii o rezistenta sporită şi a împiedica torsionarea sau curbarea sub acţiunea diverşilor factori externi precum umiditatea, diferenţe de temperatura, forţe mecanice. Curmezişele, tocurile, tăbliile şi grilele sunt executate în totalitate din lemn masiv.
Izolarea termică şi fonică pentru toata gama de usi de interior este asigurată de calităţile naturale ale lemnului care în grosime de 40mm pentru uşile de interior este un excelent agent de izolare.
Etanşeitatea este asigurată de o garnitura de etanşare din plastic, prevăzută cu o aripioară ce se mulează pe toc, asigurând o închidere silenţioasă şi ermetică. Toate aceste usi de interior sunt finisate cu soluţii de cea mai buna calitate şi au aplicate un strat de bait, unul de grund şi două de lac. Baiţurile sunt pe bază de apă furnizate , iar grundul şi lacul sunt poliuretanice .
În cazul în care se execută ansambluri de uşi de interior în canate, cu supralumină sau în dimensiuni mult diferite de cotele standard, atunci preţul se va calcula pe metru pătrat de tâmplărie.
Garanţia usilor de interior este de 3 ani de la data livrării.
Usi de exterior
Ușile de exterior în sistem triplu-stratificat executate pe baza unor soluţii moderne, se prezintă ca produse competitive la nivelul standardelor actuale în domeniu. Ele satisfac cele mai înalte exigenţe privind siguranţa, izolarea termică şi fonică, etanşeitatea şi finisarea.
Uşi de exterior sunt executate din lemn de esenţă tare de tei, pin, stejar, cires, nuc, brad, etc. triplu-stratificat, în profile cu grosime de 68mm,  pentru a-l stabiliza la diferenţe mari de temperatură şi umiditate şi a conferi o rezistentă sporită la torsionare lonjeroanelor laterale dar şi elementelor intermediare care formează modelul uşii.
Izolarea termică şi fonică pentru aceste usi de exterior este asigurată de calităţile intrinseci ale lemnului care la o grosime de 68mm este un excelent agent natural de izolare.
Etanşeitatea uşilor de exterior este asigurată de cele doua garnituri de etanşare de cea mai buna calitate care sunt montate pe canturile uşilor şi de sistemul de feronerie care este special conceput pentru a asigura o închidere etanşă.
Tâmplaria pentru usi de exterior este impregnată cu soluţii (grund, bait, lac) pe bază de apă
Garanţia usilor de exterior este de 3 ani de la data livrării.
 
Usi culisante
Usile culisante pot fi cu culisare in perete sau cu culisare langa perete,
Usi culisante (glisante) langa perete, de calitate superioara , executate din lem masiv, fiabile, elegante, silenzioase, disponibile intr-o gama larga de culori.  Usile culisante (glisante) langa perete au sistemul de culisare situat in partea superioara a usii, astfel ca trecerea dintr-o incapere in alta se face fara prag.
Usile culisante pot fi in una sau doua canate, in orice dimensiune dorita.
 
Comenzi la telefon nr.:

       0774536285

Email :

casearad@yahoo.com

doramobel@yahoo.ro

 

 

  Ştiri  
  Peste 10 ani de experienţă în amenajări speciale şi mobilier personalizat .  
 

Oferta noastra de mobila la comanda pentru locuinte se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta, si se refera la toate genurile de incapere :hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere de tineret, livinguri, bai, terase interioare, si nu numai : cuiere, dressinguri, dulapuri,comode simple sau tv, suporturi, stative, paturi, patuturi copii, etc.

 
  Votare  
 
Reducere de 20 % la manopera